Banner

This is an example of a HTML caption with a link.

Proizvodi

U asortimanu Tesarakta nalazi se širok spektar materijala za izradu svetlećih reklama, svrstanih u nekoliko osnovnih grupa, koje možete odabrati u padajućem meniju.

Prvu grupu čine visokonaponski transformatori i konvertori, u drugoj grupi je dat asortiman LED proizovda, u trećoj proizvoda potrebnih za izradu fulo-displeja, u četvrtoj neonski pribor i u petoj posebno su dati pojedini proizvodi iz oblasti rasvete i elektroinstalacioni materijali koji mogu da se koriste u izradi svetlećih reklama.

Za svaki proizvod u kategoriji imate sliku (malu i uvećanu) i preko posebne veze možete pristupiti opisu detaljnih tehničkih karakteristika datog proizvoda. Takođe u planu je da za svaki proizvod imate indikator stanja na lageru: zeleni indikator ako proizvoda ima na lageru, žuti ako su količine proizvoda na lageru pri kraju, i crveni indikator ako proizvoda trenutno nema na lageru.

Pregledu svih proizvoda ili grupa proizvoda možete pristupiti sa svake stranice ove internet prezentacije - preko glavnog menija. Ili pak možete pristupiti pojedinim (dakle, ne svim) kategorijama i pojedinim artiklima preko veza koje se nalaze na nekim stranicama, kao na primer na početnoj stranici ili ovde ispod:

Image 01

LED

 

Detaljnije
Image 02

Transformatori

 

Detaljnije
Image 03

Oprema za Fluo Displej

 

Detaljnije
Image 04

Neonski Pribor

 

Detaljnije
Copyright © 2013 TesarakT | Dizajn i izrada na osnovu templates-a: Dragan Kuzman